skip to Main Content

Orientació professional

Properament servei online!

Menors de 18 anys

Sempre és un bon moment per fer una ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I EDUCATIVA de Sèpal, però és especialment imprescindible si el seu fill o filla es troba en alguna d’aquestes situacions:

A qualsevol edat i curs escolar, quan detectem que no sent motivació pels estudis, les seves notes no són satisfactòries o presenta algun comportament que dificulta la seva adaptació a l’escola o a casa.

És a prop del final de l’ESO, del Batxillerat, o d’un Cicle Formatiu i teniu dubtes sobre els estudis que li convé de triar en acabar.

L’orientació de Sèpal es caracteritza per identificar en profunditat i amb rigor, els aspectes que poden estar interferint en els aprenentatges, les conductes, i la motivació de l’infant o l’adolescent i us ajuda a comprendre la situació i a instaurar pautes que ajudin a superar les dificultats i a estimular el seu creixement personal.

L’orientació de Sèpal permet identificar els estudis i les professions on es compleixen, al mateix temps, aquests requisits:

Que li agradin i li despertin interès.

Que s’avinguin amb les seves capacitats, habilitats i competències més desenvolupades o amb més potencial.

Que a curt i mitjà termini, presentin bones oportunitats professionals.

Però, a més, posem el focus sobre aspectes de la seva educació, dels seus aprenentatges i del el seu desenvolupament que poden requerir una especial atenció i cura per part dels seus educadors i aportem aconsellament i assessorament per la millora dels rendiments escolars, de les relacions socials, de la motivació i de tots aquells que tinguin relació amb la seva conducta i adaptació a l’entorn.

Majors de 18 anys

Quan és el moment de fer una ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I EDUCATIVA en profunditat?

Quan ets a prop del final d’una etapa educativa (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius…) i tens dubtes sobre l’itinerari a seguir.

Quan ets a la Universitat o fas un curs de Formació Professional i no et convenç el que estàs fent.

Quan no et motiven els estudis i les teves notes no són satisfactòries.

I en qualsevol altre moment de la teva vida en què et plantegis la necessitat d’un canvi professional, tinguis l’edat que tinguis.

Pots confiar en nosaltres perquè som experts:

En eines que et permetran conèixer amb profunditat les teves característiques personals, identificant on et pots sentir a gust, en què pots rendir millor, quines estratègies et serviran per superar les dificultats, etc.

En mercat de treball, perquè et puguem orientar cap a professions amb futur, amb bones expectatives de feina a curt i a mitjà termini.

En el disseny d’itineraris formatius, perquè puguis arribar allà on vols pel camí que t’hi porti amb més garanties.

T’ajudem a trobar els estudis i les professions que compleixin aquests requisits:

Que t’agradin, t’interessin, et motivin.

Que s’avinguin amb les teves capacitats, habilitats i competències més desenvolupades o amb més potencial.

Que a curt i mitjà termini, presentin bones oportunitats professionals.

Comencem?

Truca al 935 895 755 o bé omple el formulari de contacte i contactarem amb vosaltres en menys de 24 hores.

Back To Top